Persondatapolitik

Når du køber et produkt herunder også bestilling af gratis vareprøver, tilmelder dig vores elektroniske nyhedsbrevet eller i øvrigt kommunikerer med os, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, f.eks. navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og ønsker til levering m.v. Du har derfor fuld indsigt i, hvilke oplysninger vi har om dig.

Formålet med indsamlingen af disse data er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig. Samt at kunne sikre dine rettigheder til at returnere og reklamere over modtagne varer. Oplysninger om dine køb er også nødvendige for at overholde lovkrav, vedrørende eventuel tilbagetrækning af produkter samt bogføring m.v.

Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til GLS, Blue Water, PostNord eller en anden transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig. Herudover videregives ingen oplysninger til tredjepart.

Personoplysningerne registreres hos Daminoshop.com og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige for Daminoshop.com er Biofiber-Damino A/S, cvr. nr. 87824616. Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde har adgang til de oplysninger, der er registreret om dig. Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Som registreret hos Daminoshop.com har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Daminoshop.com via e-mail shop@damino.com

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så ring til vores kundeservice på +45 20239316 alle ugens dage mellem 8.00 - 20.00

Kære svenske kunde

Alle priser er i danske kroner og inkl. 25% moms
Valutakurs: DKK 100 er ca. SEK 128
Fragten til Sverige er DKK 75
Hvis du handler for DKK 1500 så sender vi fragtfrit til dig i hele Sverige
Har du spørgsmål, så ring til vores kundeservice alle ugens dage mellem 8-20 på tlf. +45 20 23 93 16
Ps. Vi vedlægger en pose gratis Damino Hestebolsjer ved alle ordrer.

Kære norske kunde

Du har trykket på det norske flag, og det bevirker, at du ser alle vores priser eksklusive moms, dette fordi du handler fra Norge, som er et ikke EU-land. Derfor skal du ikke betale dansk moms, så længe din leveringsadresse er beliggende i Norge.

Vi er glade for, at du besøger vores netbutik. Vi håber, at du finder det, du har brug for.

GRATIS FRAGT ved køb for min. 2000 DKK ex moms